Avsnitt 2 – Kriskommunikation

Det här avsnittet handlar om kriskommunikation.

Jeanette Fors-Andree i Lära Från Lärda

Jeanette Fors-Andree i Lära Från Lärda

Vad är kriskommunikation? Hur ska man tänka? Hur ska man arbeta? Och vad kan vi lära oss av andras misstag? Det är några av frågorna som tas upp i detta program.

Gäst är Jeanette Fors-Andrée, författare och krishanterare med en bakgrund som forskare på Uppsala Universitet. Vi tar avstamp i hennes bok Praktisk kriskommunikation. Boken är läsvärd för dig som vill lära dig mer om att hantera och förebygga kriser.

Lära Från Lärda är podcasten som handlar om facklitteratur med Fredrik Hillerborg. Lyssna på den via iTunesTuneln Radio och de vanligaste apparna på iPhone (t.ex. Podcast) och Android (t.ex. Beyondpod). Eller direkt här i webbläsaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *