Avsnitt 34 – Växa som vuxen

Det här avsnittet av Lära Från Lärda handlar om att växa som vuxen.

Engquist Anders i Lära Från Lärda

Engquist Anders i Lära Från Lärda

Gäst i programmet är Anders Engquist, psykolog, psykoterapeut och författare till boken “Att växa som vuxen“.

Utifrån bokens tema berättar Anders bl.a. om hur balans i ett förhållande är avgörande för att det ska hålla i längden. Vi pratar om rationellt- respektive mer känslostyrda människor. Och vi pratar om hur vår självkänsla påverkar vårt beteende. Lyssna på programmet och få en kortversion av boken!

Lära Från Lärda är podcasten som handlar om facklitteratur med Fredrik Hillerborg. Lyssna på den via iTunesTuneln Radio och de vanligaste apparna på iPhone (t.ex. Podcast) och Android (t.ex. Beyondpod). Eller direkt här i webbläsaren.