Avsnitt 33 – Neurodesign

Det här avsnittet av Lära Från Lärda handlar om neurodesign.

Isabelle Sjövall i Lära Från Lärda

Isabelle Sjövall i Lära Från Lärda

Gäst i programmet är Isabelle Sjövall, inredningsdesigner och en av författarna till boken “Neurodesign – Inredning för hälsa, prestation och välmående“.

Med stöd i forskningen beskriver Isabelle hur inredning påverkar vår hjärna, vårt välmående och hur vi blir mer eller mindre produktiva. Vi pratar bl.a. om hur ljus, färger, ljud och möblering påverkar oss – både på arbetsplatser och i hemmet. Lyssna på programmet och få en kortversion av boken.

Lära Från Lärda är podcasten som handlar om facklitteratur med Fredrik Hillerborg. Lyssna på den via iTunesTuneln Radio och de vanligaste apparna på iPhone (t.ex. Podcast) och Android (t.ex. Beyondpod). Eller direkt här i webbläsaren.