Avsnitt 27 – Digital marknadsföring

Det här avsnittet av Lära Från Lärda handlar om digital marknadsföring.

roger_ström_martin_vendelGäster i programmet är Roger Ström och Martin Vendel, verksamma på Högskolan i Halmstad respektive KTH i Stockholm, och författare till boken “Digital marknadsföring“.

Boken handlar om hur digitaliseringen har tagit marknadsföring till en ny nivå. En utveckling som fortgår och som innebär både utmaningar och stora möjligheter för företag.

Vad är egentligen skillnaden mellan traditionell och digital marknadsföring? Vad innebär det att konsumenterna fått mer att säga till om i sociala medier? Och hur står sig egentligen e-handeln i förhållande till vanlig butikshandel? Det är några av frågorna som tas upp i programmet.

Lära Från Lärda är podcasten som handlar om facklitteratur med Fredrik Hillerborg. Lyssna på den via iTunesTuneln Radio och de vanligaste apparna på iPhone (t.ex. Podcast) och Android (t.ex. Beyondpod). Eller direkt här i webbläsaren.