Avsnitt 21 – Kreativitet

Välkommen till en ny tredje säsong av Lära Från Lärda! Många spännande gäster och böcker ligger framför oss under hösten och vi rivstartar med ett mycket populärt ämne. Det här avsnittet handlar om kreativitet! 

Eva Hoff i Lära Från Lärda

Eva Hoff i Lära Från Lärda

Gäst i programmet är Eva Hoff, forskare på Institutionen för psykologi vid Lunds Universitet och medförfattare till boken “Kreativitet – Teori och praktik ur psykologiska perspektiv“. Tips till dig som bättre vill förstå, utveckla eller skapa förutsättningar för mer kreativa miljöer, beteenden eller arbetsgrupper.

Kreativitet är ett ämne som ofta förknippas med vissa typer av yrken och vissa typer av människor. Men vem som helst kan vara kreativ och vem som helst kan bli mer kreativ!

Vad är egentligen kreativitet? Hur fungerar kreativitet? Och hur blir man mer kreativ? Det är några av frågorna som tas upp i programmet. Lyssna på programmet och få en kortversion av boken!

Lära Från Lärda är podcasten som handlar om facklitteratur med Fredrik Hillerborg. Lyssna på den via iTunesTuneln Radio och de vanligaste apparna på iPhone (t.ex. Podcast) och Android (t.ex. Beyondpod). Eller direkt här i webbläsaren.