Avsnitt 13 – Lycka

Det här avsnittet av Lära Från Lärda handlar om lycka!

Katarina Blom i Lära Från Lärda

Katarina Blom i Lära Från Lärda

Gäst i programmet är Katarina Blom, som är psykolog och medförfattare till boken “Lycka på fullt allvar“.

Katarina vurmar för positiv psykologi och i programmet pratar vi om vad lycka, hur lycka fungerar och vad vi kan göra för att bli lyckligare.

Podcasten går att lyssna på via iTunesTuneln Radio och de vanligaste apparna på iPhone (t.ex. Podcast) och Android (t.ex. Beyondpod). Eller direkt här i webbläsaren. Avsnitten kommer släppas varannan vecka.

Lära Från Lärda är podcasten som handlar om facklitteratur med Fredrik Hillerborg. Lyssna på den via iTunesTuneln Radio och de vanligaste apparna på iPhone (t.ex. Podcast) och Android (t.ex. Beyondpod). Eller direkt här i webbläsaren.