Avsnitt 11 – Prokrastinering & uppskjutandets psykologi

Det här avsnittet av Lära Från Lärda handlar om “Uppskjutandets psykologi“.

Alexander Rozental i Lära Från Lärda

Alexander Rozental i Lära Från Lärda. Foto: SR.se

Vi pratar om varför vi skjuter upp saker, vad det får för konsekvenser och vad vi kan göra åt det. Du får också höra hur du, genom att bli bättre på att inte skjuta upp saker, kan kan bli mer framgångsrik med det du gör på dagarna.

Gäst är Alexander Rozental (doktorand i psykologi vid Stockholms Universitet) och vi tar avstamp i hans och Lina Wennerstens bok “Dansa på deadline“.

Lära Från Lärda är podcasten som handlar om facklitteratur med Fredrik Hillerborg. Lyssna på den via iTunesTuneln Radio och de vanligaste apparna på iPhone (t.ex. Podcast) och Android (t.ex. Beyondpod). Eller direkt här i webbläsaren.