Avsnitt 6 – Marknadsundersökningar

Det här avsnittet handlar om marknadsundersökningar.

Magnus Linde i Lärda Från Lärda

Magnus Linde i Lärda Från Lärda

Gäst är Magnus Linde och vi tar avstamp i hans bok “Marknadsförarens guide till verkligheten“.

Vi har för vana att tolka siffror och statistik som “sanningar”, vilket kan vara problematiskt. Det är inte alla som tänker på att avsändarna har egna syften de vill uppnå.  I programmet pratar vi bl.a. om hur undersökningar kan genomföras, tolkas och användas.

Lära Från Lärda är podcasten som handlar om facklitteratur med Fredrik Hillerborg. Lyssna på den via iTunesTuneln Radio och de vanligaste apparna på iPhone (t.ex. Podcast) och Android (t.ex. Beyondpod). Eller direkt här i webbläsaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *