Avsnitt 3 – Reklam

Det här avsnittet handlar om reklam och marknadsföring.

Bo Bergstrom i Lära Från Lärda

Bo Bergstrom i Lära Från Lärda

Gäst är författaren Bo Bergström, och vi tar avstamp i hans bok “Reklam: Strategiskt och kreativt“. Boken är bl.a. läsvärd för dig som vill få en “från ax till limpa”-genomgång av hur reklam framställs. Fylld med aktuella och intressanta case är den en källa till inspiration. Vilka trender rör sig inom reklamen och hur ser utvecklingen ut? Det och mycket mer diskuteras i programmet.

Podcasten går att lyssna på via iTunesTuneln Radio och de vanligaste apparna på iPhone (t.ex. Podcast) och Android (t.ex. Beyondpod). Eller direkt här i webbläsaren.

Lära Från Lärda är podcasten som handlar om facklitteratur med Fredrik Hillerborg. Lyssna på den via iTunesTuneln Radio och de vanligaste apparna på iPhone (t.ex. Podcast) och Android (t.ex. Beyondpod). Eller direkt här i webbläsaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *